previous arrow
next arrow
Slider

VIEWPOINTS. EINES D'IMPROVISACIÓ I COMPOSICIÓ ESCÈNICA.

DESCRIPCIÓ

Viewpoints és una tècnica d’improvisació i composició que actua com a mitjà per a pensar i actuar sobre el moviment, el gest i l’espai de creació escènica. Originalment desenvolupat a la dècada de 1970 per la ballarina i actriu Mary Overlie, els Six Viewpoints han estat estudiats i practicats durant dècades en teatre i dansa. Aquests van ser adaptats per les directores de teatre Anne Bogart i Tina Landau, i els van anomenar simplement Viewpoints. Aquesta tècnica és excel·lent per ampliar els recursos de moviment i per atendre i acompanyar el moviment d’altres persones.

Cada sessió presentarà i aprofundirà un dels viewpoints de Temps, d’Espai o Vocals, deixant temps per a l’exploració personal i amb petites interaccions i composicions per parelles o grupals. Mica en mica aprendrem a escoltar i fusionar diferents viewpoints per a realitzar composicions grupals improvisades, i cap al final del curs cada persona durà a terme un solo construït en base a una selecció de viewpoints.

 

DESTINATARIS

Persones amb desig d’investigar i explorar la tècnica de Viewpoints, o interessades en la improvisació i la composició escèniques.

CURSOS ACTUALS

  • Curs regular

Dijous 20h a 21:30h // La Central d’Impàs (Girona)

Tanca