previous arrow
next arrow
Slider

STAGE DE CREACIÓ AL MEDI NATURAL

LAND PERFORMANCE ART

DESCRIPCIÓ

A partir del camí recorregut fins al moment com performer i com a docent de Performance Art, considero que aquest llenguatge essencialment treballa directament amb el cos com a mitjà d’expressió i coneixement, però també sovint sobre el cos com a territori de simbolismes, i per tant com a un espai que un pot anar reconstruint, transformant i resignificant. A més, treballa a partir d’accions, moviments i el simbolisme d’aquestes, sovint en relació amb algun material. Aquestes accions poden dur-se a terme de manera extremadament senzilla, de manera que qualsevol persona en qualsevol situació pot sentir-se capaç de crear artísticament amb el seu cos. Durant el workshop compartiré alguns exemples de les creacions de performers al llarg de la història segons els aspectes esmentats a dalt i també en relació al medi natural.

Al medi natural sovint enfoco la creació des del site-specific, de manera que el cos-acció-simbolisme emana sempre del lloc i es fusiona amb aquest per a fer present una particular i irrepetible combinació d’espai-temps-poesia, és a dir, una mena de poema efímer que no requereix paraules. 

A més, faig ús de la fotografia o el vídeo per a poder capturar alguna cosa d’aquest temps i posteriorment fer una relectura amb la distància.

A l’stage posarem en pràctica l’enfocament del site-specific en relació amb el que cada participant porti. També farem ús de la fotografia o vídeo per parelles per a generar els registres.

DESTINATARIS

Persones interessades en el llenguatge de la performance i en la creació en el medi natural. No cal experiència. 

PRÒXIMA EDICIÓ

 4 a 7 d’AGOST 2022

Masia Portavella – Ripollès
www.masiaportavella.cat

3 nits d’allotjament enmig de bosc pre-pirinenc

21 hores de treball de recerca i creació individual/grupal amb mostra final voluntària

Máx. 15 participants

Sol·licitar dossier informatiu amb preus i condicions a +Informació

Tanca