previous arrow
next arrow
Slider

ARTS ESCÈNIQUES APLICADES A EDUCACIÓ I SALUT

FORMACIONS ACREDITADES PER A ESTUDIANTS I PROFESSIONALS

DESCRIPCIÓ

Les presents formacions pretenen oferir recursos a professionals de l’àmbit de l’educació, de la salut, de les teràpies creatives per a l’acompanyament de persones en processos de desenvolupament educatiu, socioeducatiu i/o terapèutic.

Per a tal fi, indaga i reflexiona sobre les nocions de cos, aprenentatge, creació i salut a la llum de l’Antropologia, la Pedagogia, la Psicología i la Neurociència, així com empra les eines expressives del Performance Art i la Dansa com a llenguatges adequats en tant que:

a) Treballen directament amb el cos com a mitjà d’expressió i coneixement, però també sovint sobre el cos com a territori de simbolismes, i per tant com a un espai que un pot anar reconstruint, transformant i resignificant.

b) Treballen a partir d’accions, moviments i el simbolisme d’aquestes, sovint en relació amb algun material. Aquestes accions poden dur-se a terme de manera extremadament senzilla, de manera que qualsevol persona en qualsevol situació pot sentir-se capaç de crear artísticament amb el seu cos.

DESTINATARIS

Persones en procés de formació i professionals d’entorns educatius, socioeducatius, terapèutics i artístics.

FORMACIONS ACTUALS

Les formacions que ofereixo actualment formen part dels següents plans formatius:

Institut GREFART i Fundació Universitat de Girona

Scars (Secció Clínica d’Arts Aplicades a la Salut i la Rehabilitació Social)

Tanca