Art/Dansaterapeuta. Creador independent, performer, actor i ballarí. Formador en arts escèniques aplicades a Educació i Salut. Docent del Màster Integratiu en Artteràpia de Grefart i col·laborador d’universitats com UdG, EUSES, INEFC. Co-creador del projecte Educació Física Creativa. Màster en Artteràpia. Postgrau en Expressió i Comunicació en la Pràctica Socioeducativa. Llicenciat en Filosofia i Antropologia. Format en Arts Escèniques amb diferents mestres/as tant al Regne Unit com a Catalunya. Membre de l’Associació de Artterapeutes Professionals Grefart.

La meva orientació professional s’enfoca cap a l’ús de la creació i dels llenguatges artístics com a eines de qüestionament, activació i transformació individual i social.

Com a artista, al llarg de la meva vida he explorat la poesia, la fotografia i les arts escèniques. Des de 2002 començo a formar-me en dansa, teatre físic i butoh amb professors com Gerry Flanagan, John Mowat, Fraser Hooper,  Stenr Rudstrom i Marie-Gabrielle Rôtie a Londres, i a continuo a Barcelona amb Núria Banal (dansa) i Anna Subirana (veu). A la capital anglesa començo a realitzar performances integrant poesia i cos, tant en sala com al carrer, i participo en la London Biennale. Algunes peces també són portades a Alemanya.

Des del 2003 he creat obres en solitari i també he  col·laborat amb artistes nacionals i internacionals com Siglinde Buhl, Pau Faus; fotògrafs com Andrés Sunyer, Rómulo Sans, Fred Lebail; performers com Mmmmm, Erin Ellen Kelly, Daniel Pakes, Enric Ases; músics com Leo Bettinelli, Pablo Selnik, Marco Mezquida, Yexza Lara, J. Savagge, 25 Hombres, The Near Death Ensemble, Santiago Arteaga, Víctor Turull; i directors/es com Maite Ojer i Andrés Waksman. Les meves obres transiten els llenguatges de la performance, el teatre físic, la dansa, els intervencions urbanes i el site-specific, alhora que entrellacen l’experimentació i la provocació amb una base antropològica i social fonamental. 

Tanca