previous arrow
next arrow
Slider

DANSA I PERFORMANCE A ESPAIS PÚBLICS

DESCRIPCIÓ

Els presents cursos s’enfoquen principalment en l’exploració i creació a espais urbans a partir de tècniques de la performance, el teatre físic o la dansa-teatre.

Des d’un enfocament que combina Art i Antropologia, considerem l’espai públic com un espai de construcció i transformació social. No obstant, en tant que llocs de pas on pot passar qualsevol cosa, al llarg de la història també han sofert les ànsies de control, seguretat i neteja dels òrgans de govern. Conseqüentment, la vida cultural s’ha vist confinada a suposats ‘espais i equipaments culturals’, que amb sort proliferen més o menys per la ciutat segons el finançament que hi volen dedicar els polítics.

Amb tot, aquest curs vol fer valer la mirada poètica dels llenguatges artístics com a eines creatives de reapropiació col·lectiva d’un espai compartit i viu com és l’espai públic, i alhora com a eines creadores d’aquest espai.

El curs està estructurat en 3 blocs monogràfics: 

  1. Cos i Espai Arquitectònic
  2. Cos i Espai Poètic
  3. Cos i Espai Socio-Polític

DESTINATARIS

Persones amb esperit explorador, inquietuds escèniques respecte els espais públics i amb experiència bàsica en qualsevol llenguatge escènic.

CURSOS ACTUALS

1 dissabte al mes: 5 Octubre /
26 Octubre / 30 Novembre / 25 Gener / 22 Febrer / 28 Març / 18 Abril / 23 Maig / 13 Juny

En colaboració amb La Central d’Impàs.

Tanca